Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de huurkoopregeling?

Check het hier

Bereken hier direct uw rendement d.m.v. een paar eenvoudige vragen

Doe de rekentool

Over Boeren met Zon

'Boeren met Zon' geeft agrarische ondernemers in Overijssel de mogelijkheid een energieneutrale bedrijfsvoering te realiseren zonder het eigen vermogen aan te spreken en zonder een banklening af te sluiten.

Boeren met Zon is een speciaal voor dit doel opgericht samenwerkingsverband tussen Stichting Stimuland, het Energiefonds Overijssel en Agro NRG B.V.

  • Stimuland is initiatiefnemer van Boeren met zon en vervult het management.
  • Agro NRG is leverancier van de installaties en verzorgt het onderhoud.
  • Het Energiefonds Overijssel financiert en participeert in Boeren met Zon.

Financiering

Energiefonds Overijssel levert een financiële bijdrage aan ondernemingen, woningcorporaties en projecten die energie besparen of energie opwekken uit hernieuwbare bronnen. Zo draagt het fonds bij aan werkgelegenheid, ondernemersschap, innovatie en aan de ambitie van Overijssel: 20% nieuwe energie in 2023.

www.energiefondsoverijssel.nl

Uitvoering

Stichting Stimuland is een onafhankelijke stichting die projecten op het platteland stimuleert, initieert en begeleidt. Dit doen we in opdracht van overheden en/of private partijen. Wij vervullen een brugfunctie tussen beleid en praktijk. Vanuit een onafhankelijke positie en onze uitgebreide kennis van en contacten op het platteland, ontwikkelen en organiseren we voor diverse opdrachtgevers innovatieve projecten met een breed draagvlak.

www.stimuland.nl

Aannemer

Agro-NRG bv is een van de oudste en grootste leveranciers van zon-PV installaties in het land. Zij leveren en monteren jaarlijks ongeveer 15 megawatt (60.000 panelen) in binnen- en buiteland. Dit alleen met hoogwaardige europese en japanse componenten die rechtstreeks van producenten wordt ingekocht.

www.agro-nrg.nl

Interesse in de huurkoopregeling of wilt u meer informatie? Neem contact op